Veelgestelde vragen

Waar kunnen we je mee helpen?
Hoe kan ik het INN’twente magazine ontvangen?

Leden en partners van het kennisplatform INN’twente komen op onze verzendlijst te staan en ontvangen het magazine INN’twente automatisch twee keer per jaar in hun brievenbus. De oplage (5.000 exemplaren) wordt verspreid onder bedrijven in de 14 gemeenten van de Regio Twente die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met meer dan 5 medewerkers. Ook ligt INN’twente op de leestafels bij overheidsinstellingen en verschillende zakelijke ontmoetingsplekken in de regio. In de losse verkoop is de prijs 6,95 euro.

Hoe kan ik lid worden van INN’twente?

Ga naar de aanmeldpagina voor leden. Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier. Vul dit formulier in en klik vervolgens op de button ‘Verzenden’. Je krijgt dan direct op je beeldscherm te zien dat je succesvol bent aangemeld als lid. Wij gaan jouw aanmeldgegevens bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik partner worden van INN’twente?

Ga naar de aanmeldpagina voor partners. Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier. Vul dit formulier in en klik vervolgens op de button ‘Verzenden’. Je krijgt dan direct op je beeldscherm te zien dat je succesvol bent aangemeld als partner. Wij gaan jouw aanmeldgegevens bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is het verschil tussen lidmaatschap en partnerschap?

Als lid van INN’twente kom je onder de aandacht van regionale ondernemers, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstanties en culturele instellingen. Zij kunnen via het krachtige, strategische platform eenvoudig en snel contact met je opnemen. Zo breid je jouw netwerk moeiteloos uit en schep je kansen voor jouw business. Verder ontvangen leden elke uitgave van INN’twente magazine automatisch in hun brievenbus. 

 

Als partner van INN’twente krijg je een eigen introductiepagina op deze website. Ook kun je op het platform zelf jouw nieuws en evenementen publiceren, en zo meer aanmeldingen krijgen en leads genereren. Tweemaal per jaar neem je deel in onze adviesraad, om mee te praten over de inhoud van INN’twente magazine. In elke uitgave krijg je een uitgebreid artikel en een logo-vermelding in het colofon. En je bent met acht personen welkom bij het release-event. Bovendien schuif je één keer per jaar met vier personen aan bij ons diner. Je sponsort automatisch onze awards en mag de uitreiking met acht personen bijwonen.

Ik wil graag naar een INN’twente event. Hoe kom ik daar?

Ga naar de pagina Events. Hier zie je een overzicht van evenementen die binnenkort plaatsvinden. Klik op het evenement van jouw keuze voor meer informatie. Onderaan deze informatie vind je het aanmeldformulier. Vul dit formulier in en klik vervolgens op de button ‘Verzenden’. Je krijgt dan direct op je beeldscherm te zien dat je succesvol bent aangemeld voor het event van jouw keuze. Ook zie je hier de belangrijkste dingen nog even op een rijtje. Je ontvangt van ons per e-mail verdere informatie over het evenement en over de parkeermogelijkheden en dergelijke. Partners van INN’twente ontvangen overigens automatisch een uitnodiging (met aanmeld-beschrijving) voor de voor hen geldende evenementen.

Ik wil iemand nomineren voor een award. Hoe werkt dit?

Ben of ken jij een Twents talent? Een student of jonge professional met een inspirerende visie of missie? Iemand met betekenisvolle kennis of kunde en wellicht boeiende ervaringen?

Nomineer jezelf of die ander dan voor de awards van INN’twente. Ga naar de pagina Awards. Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier. Vul dit formulier in en klik vervolgens op de button ‘Verzenden’. Je krijgt dan direct op je beeldscherm te zien dat je succesvol iemand hebt genomineerd voor een award. Je ontvangt van ons per e-mail verdere informatie over deze award en over de uitreiking ervan.