Lid worden

lid worden
24,95 per jaar

Profiteren van de voordelen die ons interactieve en alsmaar groeiende platform jou biedt? Meld je dan nu aan als lid van INN’twente. Je bent van harte welkom. Meld je aan en profiteer van de voordelen die ons platform te bieden heeft. 

Halfjaarlijks INN’twente magazine
Uitbreiding van jouw netwerk via ledencontact
Contact maken met de grootste talenten

Dit houdt jouw lidmaatschap in

Als lid van het online en interactieve kennisplatform INN’twente kom je in het vizier van heel onze regio. Ondernemers, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstanties én culturele instellingen. Je komt in contact met de vele professionals die net als jij een ster zijn in een groeiend netwerk. Je maakt kennis met de vele talenten die Twente rijk is. Van inspirerende studenten tot vernieuwende starters en kansrijke start-ups. Je ontvangt elke uitgave van INN’twente magazine automatisch in je brievenbus. Een kwalitatief hoogstaand magazine, boordevol informatie én inspiratie. Als lid van dit krachtige, strategische platform leer je moeiteloos de voor jou juiste mensen kennen. Mensen die met je meedenken en je helpen groeien. Je schept kansen voor jouw zaak en komt zo razendsnel vooruit.

Groot netwerk

Profiteer van een groot, Twente-breed netwerk. Een uniek netwerk, omdat ondernemers, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstanties en culturele instellingen met elkaar verbonden zijn. Alle leden, partners, professionals en talenten bundelen binnen dit netwerk hun krachten. Door samen te delen versterken we elkaar.

Persoonlijk profiel

Jouw persoonlijke profiel is voor alle leden en partners van INN’twente zichtbaar op de overzichtspagina van het netwerk. Leden en partners kunnen vanaf deze plek gemakkelijk en snel met jou in contact komen.

Kom in contact met professionals

Via INN’twente maak je kennis met vele professionals. Uit iedere sector en elke branche. Van profs binnen bedrijven, overheden en culturele instellingen tot deskundige en ervaren mensen uit de onderwijs- en onderzoekswereld. Een groot en alsmaar groeiend netwerk van professionals daagt jou uit om een stap uit je eigen wereld te zetten, in die van hen. Daar vind je interessante kennis, een vat vol inspiratie en nieuwe inzichten. Hiermee kom je vooruit. En: elke professional zet op zijn of haar beurt een stap in jóuw wereld. Om met jou mee te denken, de handen ineen te slaan en kansen te grijpen.

Meld je aan als lid

Profiteren van de voordelen die ons interactieve en alsmaar groeiende platform jou biedt? Meld je dan nu aan als lid van INN’twente. Je bent van harte welkom. Meld je aan en profiteer van de voordelen die ons platform te bieden heeft.

Aanmelden lidmaatmaatschap

Wat fijn dat je lid wil worden! Registreer je via onderstaande button als lid van INN’twente.

Meld je aan