Over INN’twente

Het concept INN’twente werd in 2016 succesvol in de markt gezet door A2 business en J. Bruins Media. Ons doel is het versterken van de economie in de regio Twente. We stimuleren brede netwerkvorming en delen kennis. INN’twente verbindt hiervoor regionale ondernemers, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstanties, zorg en culturele instellingen. Interactie is er volop, via een magazine, online platform, bedrijfsbezoeken en events. Gekoppeld aan relevante thema’s, met aandacht voor innovatie en gebiedsontwikkeling. Samen bouwen we aan het imago van ons woon- en werkklimaat als aantrekkelijk, innovatief en toekomstbestendig.

Onze missie

Onze missie klinkt kort en krachtig: elkaar inspireren. Achter die missie staat onze heldere strategie: op verschillende manieren met elkaar in verbinding komen. Het online platform waarop je op dit moment aanwezig bent, is een interactief kennispodium voor heel ondernemend Twente. Wij geven iedereen de kans dit podium te betreden; een plek vanaf waar we onze regio laten groeien en bloeien. Met aandacht voor alle branches, alle sectoren, iedere professional en al die talenten en talentvolle startups die onze regio rijk is. Elkaar inspireren, dat doen we sámen.

Onze visie

Onze visie is dat het delen van elkaars kennis iedereen inspireert en ieders business versterkt. Vanuit deze overtuiging brengen wij de regionale wereld van ondernemend Nederland samen. We streven naar inspiratie, omdat dit volgens ons een voedingsbodem is voor vernieuwing. Door met elkaar te praten en ons in elkaar te verdiepen, ontdekken we een wereld aan kansen. Kansen voor die ander, waaraan jij kunt bijdragen. Kansen voor jouzelf, mede mogelijk gemaakt door die ander. Op inhoud én uitvoering staan we samen sterk. En zijn we samen onverslaanbaar.

Onze projecten

Ons team

 

Ons team