2 minuten

IKBINDR DNDRDG

Een tweede IKBINDR DNDRDG in de maak met wederom een lunchwandeling op een prachtige locatie in Twente en mooie cijfers in de maandrapportage. Een succesvolle social media campagne om meer inwoners te bereiken met het loopbaangesprek en de scholingscheque, nieuwe werkgevers die zich aansloten als IKBINDR ambassadeur en alvast vooruitkijken naar ons eerste lustrum begin volgend jaar. Zo begon mijn eerste werkdag na mijn vakantie. Een goed begin dat veel belooft. 

De social media campagne gedurende de zomermaanden heeft geleid tot meer aanvragen in de maand juli dan de voorgaande jaren. Ook was het bereik aanzienlijk bleek uit de cijfers en hebben dankzij deze social media campagne en een tweede online campagne bijna 1000 nieuwe bezoekers onze website bezocht.
 
Via een nieuwe actie om IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap nog meer zichtbaar te maken, vragen we Twentenaren de naam van hun sportvereniging, fitnessclub, buurthuis of hobbyclub met ons te delen. Wij sturen dan een promotiepakket, bestaande uit een poster, enkele flyers en een rol IKBINDR bierviltjes. Heel handig in elke kantine en op elke bar. En het zorgt voor meer zichtbaarheid van het loopbaangesprek en de scholingscheque! Mogen we een pakket naar jouw vereniging of club sturen? Mail dan naar ikbindr@twentsfondsvoorvakmanschap.nl. 
 
In deze nieuwsbrief natuurlijk de maandelijkse rapportage. Je leest een inspirerend blog met IKBINDR ambassadeur Steggink Metaal uit Oldenzaal en werknemer Robbin. Daarnaast een bijdrage van Martijn Assen, vanuit Neerlandsvlak als adviseur betrokken bij IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap als het gaat om communicatie en strategie, met zijn visie op de toekomst van werken in een veranderende wereld.

Edwin Kamp
Manager Twents Fonds voor Vakmanschap