Almelo

Twents Fonds Voor Vakmanschap IKBINDR

Twente investeert in een Leven Lang Ontwikkelen! Door economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen verandert de arbeidsmarkt in onze regio in een hoog tempo. Investeren in opleiding is belangrijk om werkenden én onze Twentse economie vitaal te houden.

Werkenden, ZZP’ers en werkzoekenden uit Twente die maximaal een MBO 4 diploma hebben en die zich willen om-, her- of bijscholen in een vakrichting maximaal tot en met MBO niveau 4, kunnen hiervoor een scholingscheque aanvragen.

Met de campagne IKBINDR inspireren en motiveren we  mensen te investeren in zichzelf en zich te laten om-, her-, of bijscholen, maximaal tot en met MBO niveau 4, met een bijdrage vanuit het Twents Fonds voor Vakmanschap. Samen met werkgevers investeren we blijvend in een Leven Lang Ontwikkelen en gaan we de uitdaging aan, tekorten op de arbeidsmarkt in te vullen via het IKBINDRschap.

Het IKBINDRschap is een lidmaatschap waarmee je als werkgever bijdraagt aan een positieve leercultuur en scholing van mensen, maximaal tot en met MBO niveau 4. Waarmee je als werkgevers in Twente de toekomst aan het nu verbindt door blijvend te investeren in Leven Lang Ontwikkelen. Zo houden we samen onze regio arbeidsfit.

Daar staan we voor. Alle werkgevers in Twente!

Contact