Almelo

Twents Fonds Voor Vakmanschap IKBINDR

Werk verandert. Functies verdwijnen. Nieuwe banen ontstaan. Leren en ontwikkelen is daarom belangrijk om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. En mee te kunnen bewegen bij nieuwe ontwikkelingen.

Met de campagne IKBINDR inspireren en motiveren we mensen te investeren in zichzelf en zich te scholen met een bijdrage vanuit het Twents Fonds voor Vakmanschap. Werkenden, ZZP’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om- of bijscholen kunnen hiervoor loopbaangesprek en/of een scholingscheque aanvragen.

Zorg ervoor dat ook jouw medewerkers b(l)ij blijven in hun vak, worden omgeschoold waar nodig en trek het talent aan waarmee je verder kunt bouwen aan je bedrijf of organisatie. Dat doen we in Twente samen.

Door ambassadeur te worden van IKBINDR verbind jij je als werkgever aan de toekomst van Twente. Wil jouw medewerker zich scholen? Dan dragen wij hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

Zo houden we samen onze regio arbeidsfit. Daar staan we voor. Alle werkgevers in Twente!

Contact