Enschede

KienhuisHoving advocaten en notarissen

Als strategisch juridisch adviseur brengen we onze cliënten verder en zoeken daarbij grenzen op, letterlijk en figuurlijk. Grenzeloos ondernemen op een frisse en creatieve manier, waarbij wij het niet nalaten om ‘out of the box’ te denken.

Onze advocaten en notarissen werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden. Vanuit ons kantoor in Enschede in onze thuismarkt Twente, maar ook landelijk, vanuit onze vestiging in Utrecht, en grensoverschrijdend. Als advocaat of notaris lossen wij de juridische problemen van onze cliënten op. Dit doen wij op een praktische, efficiënte en begrijpelijke wijze.

Met ongeveer 130 medewerkers, waarvan 47 advocaten en 14 (kandidaat-)notarissen helpen we onze cliënten verder. De toenemende complexiteit van het recht maakt specialisatie onontbeerlijk. Daarom hebben we bij KienhuisHoving ons werkterrein onderverdeeld in rechtsgebieden. De specialisten op een bepaald rechtsgebied werken samen in een praktijkgroep. Binnen en buiten de praktijkgroep worden inzichten actief gedeeld en besproken.

Sinds een jaar brengen wij onze eigen podcastserie ‘Over recht gesproken’. Tijdens onze podcasts bespreken wij juridische actualiteiten. De ene keer aan de hand van een uitspraak, de andere keer naar aanleiding van een interessante juridische ontwikkeling, maar steeds op een heldere en laagdrempelige manier. Daarbij maken wij vanzelfsprekend de vertaalslag naar de praktijk. Luister via jouw favoriete podcastapp of via onze website.


Mark Huizenga

 

 

Contact

  • Utrecht
  • Newtonlaan 265
  • 3584 BH Utrecht
  • 0654242465