Hengelo

De Ster Bedrijfsdiensten

Specialist in schoonmaak mét impact

De Ster Bedrijfsdiensten is een allround facilitair bedrijf in Hengelo met meer dan vijftig jaar ervaring. Met onze dienstverlening – schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging en bedrijfsdiensten – geven we invulling aan negen van de zeventien Sustainable Development Goals (SDG’s). Ons doel is de wereld niet alleen een stukje schoner, maar ook een stukje mooier te maken. Zodat wij en alle toekomstige generaties kunnen blijven genieten van onze planeet. Alles voor mens, aarde en geluk.

Dat het ons serieus is met onze missie, tonen we aan met diverse certificaten. Zo beschikken we over zowel  het PSO Trede 3 én PSO 30+ keurmerk van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit betekent dat minimaal 30% van het personeelsbestand bestaat uit de doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een erkenning voor onszelf en een voordeel voor klanten, want sociaal inkopen is tegenwoordig geen keuze meer, maar een must. Daarnaast nemen we onze CO2-uitstoot zeer serieus. Als onderdeel van holding  Breedweer Facilitaire Diensten, beschikken we als eerste schoonmaakbedrijf in regio oost, over CO2 Prestatieladder 5.

Betina Spel is sinds mei 2022 de ster aan het roer van De Ster Bedrijfsdiensten in Hengelo. Betina: ‘Onze missie is impact maken en zoveel mogelijk mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. Bij De Ster kunnen we mensen écht helpen om zichzelf te ontwikkelen en te scholen. We gaan met De Ster voor gelukkige werknemers, tevreden klanten en maximale impact.”

Betina en haar team staan te popelen om aan de slag te gaan en samen impact te maken. Neem snel contact op met Betina op 06 10 946368 of mail naar info@desterbedrijfsdiensten.nl