Enschede

Appeltje

Appeltje, een eeuw aan kwaliteit.

Het appeltje valt bij ons al generaties niet ver van de boom. Ruim een eeuw geleden is het Twentse familiebedrijf ontstaan dat vandaag de dag Appeltje heet. Al een ruime eeuw zijn wij bij Appeltje bezig om elke dag de beste en verste producten te verzamelen voor onze klanten. Samen met ons lokale en nationale netwerk zorgen wij ervoor dat u bij ons geniet van ouderwets, on-geconserveerd en verse producten zonder onnodige toevoegingen.

Voor ieder wat wils. 

Zakelijk of privé, Appeltje is er om te bedrijf en consument te ontzorgen op het gebied van gezonde voeding. Wij leveren on-geconserveerde verse topproducten zoals: fruit, groente, eieren, zuivel, vruchtensappen, noten, muesli, granola, honing en natuurlijke voedingssupplementen zoals chlorella en propolis-extract. Besteld u privé dan leveren wij de producten z.s.m. nadat u besteld heeft bij u thuis af. *Appeltje levert ook op uw werk als uw organisatie werkfruit afneemt tijdens de wekelijkse levering(en).

Vitaliteit op maat.

Zakelijk maken wij er werk van om de wensen van uw organisatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarna bespreken we het voorstel op maat (afname, leverdata, presentatie en locatie(s)). Deze kan elke week door uw organisatie aangepast worden en als kers op de taart zit u bij ons niet aan een contract vast. Daarnaast heeft het beschikbaar stellen van fruit aan uw werknemers ook meerdere fiscale voordelen.

Founders: Marcel, Ronald en Rick Huisman

Contact