2 minuten
)
Ondernemen

World Trade Center Twente verhuist naar VDL-gebouw

Na een fase van zorgvuldige verkenning heeft het World Trade Center Twente het besluit genomen om te verhuizen naar het VDL-gebouw, gevestigd aan het Industrieplein in Hengelo. Hiermee blijft World Trade Center Twente de rol van accelerator vervullen voor meer economische activiteiten in het gebied ‘Hart van Zuid’.

Met de keuze voor dit gebouw kiest het World Trade Center Twente voor een toekomstbestendige locatie waar het bedrijfsleven zich optimaal kan huisvesten en samenkomen. Het gebouw voldoet aan alle kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Bovendien is het WTC door de centrale ligging, tegenover het station met internationale treinverbindingen, de nabijheid van het stadscentrum en de goede toegang vanaf de autowegen, zeer goed bereikbaar. Het gebouw beschikt over een eigen parkeergarage en bezoekersparkeerplaatsen. Eenmaal binnen stappen ondernemers in een internationaal ondernemende wereld vol mogelijkheden, waar het World Trade Center Twente haar flexibele en klantgerichte huisvestingsconcept met een combinatie van kantoorunits, flexibele werkplekken en meeting ruimtes aanbiedt, en ook haar activiteiten op gebied van internationale handelsbevordering, het Expat Center en de Business Club zal voortzetten en uitbouwen. Op die manier fungeert het WTC als one-stop-shop voor iedereen met een vraag of behoefte op gebied van internationaal ondernemen. Met als rode draad internationale groei en verbinding.

Het World Trade Center Twente verwacht in april dit jaar haar deuren op de nieuwe locatie te kunnen openen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het bijgaande persbericht. Ook treft u bijgaand een foto aan van het pand.