2 minuten
)
Ondernemen
Onderwijs

WERKgeluk en scholing dankzij scholingscheque in Twente! Ook jouw (nieuwe) medewerker of zij-instromer kan zich hiervoor aanmelden.

𝗕𝗟𝗜𝗝! Dat zijn de kandidaten die met een scholingscheque zichzelf zijn gaan bij- of omscholen. Blij dat ze het gedaan hebben, blij dat ze hierdoor meer plezier in hun werk hebben, blij dat ze een nieuwe baan hebben gevonden, hun zelfvertrouwen terug kregen en stuk voor stuk zijn ze het erover eens: Als ze het over mochten doen, zouden ze het eerder hebben gedaan.

Want het is natuurlijk superfijn om het naar je zin te hebben in je werk. Of weer werk te vinden. Het is goed om mee te kunnen bewegen met ontwikkelingen binnen een vakgebied en bij te kunnen scholen.

En geweldig dat inwoners in Twente, met een scholingscheque zich om kunnen scholen naar een ander beroep of andere branche als een functie ophoudt te bestaan bijvoorbeeld. Of omdat iemand zijn/haar hele leven al droomt van die ene baan en nu voelt dat de tijd is aangebroken om daarvoor te gaan. Als die droom ook relevant arbeidsmarktperspectief biedt en de scholing gevolgd wordt bij een erkende opleider, dan kan iemand die woonachtig is in Twente, zich aanmelden voor een scholingscheque.

In de maand maart hebben we aandacht gegeven aan werkgeluk op social media met voorbeelden uit onze dagelijkse praktijk. Dat kunnen we niet beter laten zien dan met de foto bij dit blog, van de stralende gezichten van inwoners die nu (nog meer) op hun plek zitten, dankzij scholing.

Ook bereiken we steeds meer werkgevers die zich aansluiten als IKBINDR ambassadeur, omdat ze Leven Lang Ontwikkelen belangrijk vinden en samen met IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap, willen investeren in medewerkers. We dragen dan ieder 50/50 bij aan scholing.

Wij sluiten deze maand van het werkgeluk af, maar aanmelden voor een scholingscheque kan op elk moment van de dag nu en in de toekomst. Ook voor mensen die nog niet goed weten wat ze willen. Dan biedt het gratis loopbaangesprek dat iedere kandidaat krijgt, uitkomst!

Kijk voor meer informatie over de scholingscheque op www.ikbindr.nl. Ben je werkgever in Twente en wil je meer weten of aansluiten als ambassadeur? Check dan deze link: https://www.ikbindr.nl/zakelijk.

Meer weten? Neem contact op met ikbindr@twentsfondsvoorvakmanschap.nl. Natascha Melten of Caroline Niekus beantwoorden graag alle vragen.

📸 Annabel Jeuring