2 minuten
)
Ondernemen
Onderwijs

Weet jij al wat je na je afstuderen gaat doen?

De zomer nadert en het schooljaar eindigt. Wanneer je aan het afstuderen bent, betekent dit dat je gaat nadenken over wat je straks gaat doen. Nu nog even de laatste loodjes voor je afstuderen, maar dan…!
Ga je op reis (als het weer kan en mag), wil je doorstuderen of wil je eigenlijk wel blijven bij het bedrijf waar je nu je afstudeeropdracht doet? Heb je je plekje verworven en vindt het bedrijf dat je een onmisbare kracht bent geworden? Dit overkwam Maike Goudswaard en haar afstudeerbedrijf, Soft Revolt.

Het innovatietraineeship biedt voor hen de uitkomst om met elkaar verder te gaan en de verdiepingsslag te maken die ze beide willen. Anet van Haaster (een van de oprichters van Soft Revolt): “Maike is een onmisbare kracht voor ons bedrijf geworden. De mogelijkheid van het Innovatietraineeship is voor ons een geweldige kans om én met Maike door te gaan én de kennis en onderzoeksmogelijkheid te krijgen die we nog nodig hebben. We zijn nu op een fase van onze ontwikkeling waarbij we eigenlijk nog hulp nodig hebben. De toegang tot de faciliteiten en expertise die het Innovatietraineeship mogelijk maakt is geweldig. Daarnaast heeft Maike het bedrijf zich zo eigen gemaakt, dat ze alle ins en outs weet. Het zou zonde zijn om nu afscheid van Maike te moeten nemen.”

Naast de inhoudelijke begeleiding die het bedrijf krijgt, is er natuurlijk ook ruimte voor de trainee om zich te ontwikkelen. Het is een mooie opstart van je carrière, waarbij je extra vaardigheden ontwikkelt die je normaal als starter niet krijgt. De masterclasses zijn gericht op zowel persoonlijke ontwikkeling, maar ook om je te ontwikkelen als een echte innovator en young professional. Dus niet alleen het bedrijf krijgt een verdiepingsslag, maar ook jij als aankomend trainee! Maike Goudswaard beaamt dit: “Ik vind het zo mooi en interessant waar Anet en Elles met hun bedrijf mee bezig zijn en door mijn afstuderen heb ik ook alle facetten van het bedrijf en het proces leren kennen. Hier wil ik graag verder mee, omdat dit echt maatschappelijk impact kan hebben.”

Zie jij jezelf ook als impactmaker? En wil je samen met je bedrijf deze impact realiseren? Meld je dan nu aan voor het Innovatietraineeship! Nog even de laatste loodjes voor je afstuderen, want in september gaan we van start met het traineeship!

Kijk voor meer informatie op https://www.saxion.nl/bedrijven/ondernemerschap/centrum-voor-ondernemerschap/innovatie-traineeship