1 minuut
)
Ondernemen
Onderwijs

We geven het stokje door!

We geven het stokje door!

Met die boodschap ging de IKBINDR Zakelijk Estafette van start in de gemeente Oldenzaal. Een estafette waarin Oldenzaal werkgevers in hun gemeente wil enthousiasmeren door vanuit het IKBINDR Zakelijk platform, samen te investeren in scholing van werknemers en Leven Lang Ontwikkelen.

Wethouders Evelien Zinkweg-Ankone (Economische zaken) en Rob Christenhusz (Onderwijs) overhandigden het stokje aan de eerste drie Oldenzaalse ondernemers: Kroeze interieurbouw, De Monnik Dranken en Platvoet Beveiliging. De laatste ondernemer geeft het stokje vervolgens door aan een volgende Oldenzaalse ondernemer. Zo groeit het platform en investeren we samen in een arbeidsfitte regio.

Dit doen we omdat scholing helpt het talent en vakmanschap te behouden voor Twente. Met een arbeidsmarkt die in hoog tempo verandert is het belangrijk om de Twentse economie vitaal te houden. De start van de estafette is in beeld en tekst terug te zien en te lezen op onze website via deze link.

Ben jij werkgever en is investeren in scholing van je werknemers voor jou ook belangrijk? Wil je meer informatie over de scholingscheque van Twents Fonds voor Vakmanschap of je (kosteloos) aansluiten bij dit platform?
Kijk op de website https://www.ikbindr.nl/zakelijk of stuur een mail naar ikbindr@twentsfondsvoorvakmanschap.nl.