3 minuten

Vers van de pers: INN’Twente no. 15

De nieuwe editie van ons magazine ligt in de schappen! Nummer vijftien alweer en ook dit keer boordevol inspiratie en vernieuwing.

Ditmaal waren we te gast bij Eet- en werkcafé Kleurrijk in Nijverdal, een bijzondere locatie waar talent met verschillende achtergronden onze partners verwelkomde.
Uitgever Jan Bruins trapte af met diverse nieuwe ideeën en concepten die er op de agenda staan bij INN’Twente. Trendwatcher Adjiedj Bakas nam de gasten mee naar een blik op de toekomst van talent, de nieuwste ontwikkelingen en zijn visie achter #Happynomie.

Hoogtepunten
Jessica Heutink deelde haar verhaal achter het ontstaan van Eet- & werkcafé en Stichting Culture Kitchen. Ze vertelde over hoe het talententeam opgeleid wordt en hoe het een aanvulling is op het vaste Kleurrijk team.
Kok Azam ’toverde’ de allernieuwste editie van het magazine uit haar fameuze spinazietaart. En uiteraard was er alle ruimte om te genieten van diverse culinaire en culturele proeverijen van de keukenbrigade en heerlijke drankjes van de barbrigade. En het bleef nog lang gezellig tijdens het netwerken…

Een voorproefje uit het magazine
 – Dit keer liefst vijf bright minds in de vaste rubriek De Ronde Tafel: Martijn Braber, Sietze Henstra, Jessica Heutink, Maartje Kuperus en Renske de Vent. Over één ding zijn ze het roerend eens: ieder mens beschikt over talent. Wat hij of zij ermee doet en hoe anderen daarmee hun voordeel kunnen doen, dát zijn andere vragen. We legden ze aan hen voor.
– Themaverhalen over ChipTech Twente en een terugblik op de Dutch Innovation Days.
– En natuurlijk vooral: alle prachtige verhalen van onze partners!

Het nieuwe magazine vind je hier:  https://tinyurl.com/58unfrwb

Terugblik in foto’s

Video Adjiedj Bakas