1 minuut
)
Onderwijs

TalentIT Summer School

Een gat in de markt! Iets goeds zou je denken. Dit gat is niet heel handig: een gat tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt. Geluiden uit het IT gerelateerde bedrijfsleven laten ons weten dat ze opzoek zijn naar studenten met kennis die niet in het onderwijs aangeboden wordt. Samen kunnen dit gat verkleinen!
Deze zomer vindt de TalentIT Summer School plaats, en jij kan erbij zijn. ICT studenten en andere talenten, kunnen deelnemen aan een week vol fysieke lessen, workshops en een toffe hacketon. Tijdens deze lessen worden programmeertalen aangeleerd en meteen de vertaalslag gemaakt naar de praktijk. Verschillende partners van TalentIT laten door workshops zien hoe zij deze programmeertalen toepassen in hun bedrijf, relevante kennis dus. Als brug tussen onderwijs en het bedrijfsleven brengt deze Summer School studenten en het bedrijfsleven dichter bij elkaar.
De Summer School vindt plaats van 12 tot en met 16 juli, 9.30- 16.30 bij ROC van Twente, de Gieterij. Zin om deze kennis op te doen? Of wil je bijdragen om dit een succes te maken? Dat kan! Meld je aan via de link.

https://talentittwente.nl/summer-school-2021/

Update: De Summer School wordt verplaatst naar het najaar.