2 minuten
)
Ondernemen

Succes komt van binnenuit!

Als de wereld om ons heen verandert, blijf dan dicht bij de kracht van jezelf en jouw medewerkers. Want succes komt van binnenuit!

De wereld om ons heen verandert steeds sneller, zo lijkt het. Bijvoorbeeld AI kan voor jouw onderneming nieuwe kansen bieden. Voelen als een bedreiging? Of mogelijk weet jij als ondernemer nog niet zo goed, wat je ermee zou kunnen en willen.

Om als ondernemer elke dag het beste uit jezelf en je medewerkers te halen, is ons advies: blijf dicht bij jezelf. Bij jouw eigen kracht en die van jouw medewerkers. Laat de functies van je mensen eens los en kijk naar de rol die ze kunnen vervullen als ze gaan doen waar ze van nature goed in zijn. Want medewerkers die niet vanuit hun functie maar vanuit hun (oer)kracht werken, zorgen voor een flexibele en effectieve organisatie waarmee je snel kunt schakelen op veranderingen in de markt. Ook als je nog even niet precies weet, wat een ontwikkeling jou en/of jouw klant te bieden heeft.

Inzicht geeft vooruitzicht

Bij Buro Kaap halen we naar boven waar mensen diep van binnen gemotiveerd voor zijn en energie van krijgen: ‘hun (oer)kracht’. Als je dat eenmaal weet, kun je – afhankelijk van wat de markt van je team vraagt – bepalen wie welke rol het best kan oppakken.

Het resultaat is een optimale bediening van je klanten door een topteam van mensen die taken en activiteiten verrichten die aansluiten bij waar ze van nature aanleg voor hebben. En daardoor met meer plezier werken, minder vaak ziek zijn en beter presteren.

Succes komt van binnenuit!

Benieuwd naar de (oer)kracht van jezelf en je teamleden en hoe dit je verder brengt? Bel met Sandra van der Kaap op 053 303 16 85 en zet de eerste stap om succesvol te zijn in een veranderende markt. \