1 minuut
)
Ondernemen
Onderwijs

Scholingscheque Twents Fonds voor Vakmanschap

Twents Fonds voor Vakmanschap biedt inwoners van Twente een kans om zich te blijven ontwikkelen en de eigen positie om de arbeidsmarkt te versterken. Door om-, bij- of herscholing in een vakrichting tot maximaal MBO-4 niveau. Zowel werkenden, ZZP’ers en niet werkenden kunnen gebruik maken van Twents Fonds voor Vakmanschap, waar ze een scholingscheque kunnen ontvangen voor een opleiding, training of cursus tot maximaal € 2500,00 per jaar.

Met de campagne IKBINDR brengen we een Leven Lang Ontwikkelen voor iedereen dichtbij. Letterlijk en figuurlijk. Zo motiveren we inwoners van Twente om te investeren in zichzelf, door gebruik te maken van de scholingscheque. Aanmelden voor een cheque kan hier.

Met IKBINDR Zakelijk investeren we samen in Leven Lang Ontwikkelen. Wil jouw werknemer zich scholen? Dan dragen wij hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, maximaal tot en met mbo-niveau 4, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

Hiermee kunnen we de uitdagingen van tekorten op de arbeidsmarkt aan en kunnen werknemers zich blijvend ontwikkelen in hun eigen vakgebied. Zo houden we samen onze regio arbeidsfit. Daar staan we voor. Alle werkgevers in Twente!

Meld je aan voor het lidmaatschap of kijk voor meer informatie op ikbindr.nl/zakelijk.