2 minuten
)
Ondernemen
Onderwijs

Scholingscheque IKBINDR in de spotlight! Sluit ook aan als ambassadeur en ontvang 50% bijdrage in de scholingskosten van werknemers.

December begon voor ons met een geweldig filmpje van Debby van de Zande uit Oldenzaal. Jullie allemaal wel bekend van het kookboek en de dagelijkse filmpjes: Debb’s Kökk’n oalerwets kokk’n. Eerder die week sprak ik Debby en gaf ik haar de IKBINDR verhalenbundel vol inspirerende verhalen van kandidaten, die met een scholingscheque zich om- of bijschoolden.

In ‘even kletsen met Deb’, wat ze regelmatig met haar volgers doet, gaf ze spontaan aandacht aan het boek, de scholingscheque en het verhaal van Diane. Daarnaast vertelt ze in dit filmpje, hoe ze zelf altijd in beweging is gebleven, verschillende dingen heeft gedaan en zich is blijven ontwikkelen. Daarmee is ze een mooie inspiratie voor velen! Dat blijkt ook wel uit het aantal bezoekers op onze website, het aantal nieuwe volgers op onze social media kanalen en de nieuwe aanmeldingen. Het filmpje kijk je hier terug.

Op 30 januari 2024, bestaan we alweer vijf jaar. Vijf jaar waarin we inwoners en werkgevers in Twente hebben weten te bereiken als het gaat om Leven Lang Ontwikkelen. Waarbij we als fonds motiveren, adviseren (via het loopbaangesprek) en faciliteren (met een scholingscheque voor 50% van de scholingskosten).

Ben jij werkgever in Twente en is scholing van jouw medewerkers ook belangrijk voor jou?
Word dan (gratis) IKBINDR ambassadeur net zoals inmiddels bijna 275 andere werkgevers in Twente. Op het moment dat jouw werknemer zich wil scholen, dan dragen we hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

Meer informatie hierover kun je krijgen bij collega’s Natascha Melten of Caroline Niekus via ikbindr@twentsfondsvoorvakmanschap.nl of op de website: https://www.ikbindr.nl/zakelijk.

Edwin Kamp
Manager Twents Fonds voor Vakmanschap