2 minuten
)
Ondernemen
Onderwijs

Scholing belangrijk antwoord op krappe arbeidsmarkt.

Om de Twentse economie vitaal te houden investeren we met IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap in bij- en omscholing. Zo behouden we het talent en het vakmanschap voor Twente, genereren we doorstroom en nieuwe instroom.

Leren en ontwikkelen is belangrijk voor iedereen, om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. En mee te kunnen bewegen bij nieuwe ontwikkelingen. Zorg als ondernemer ervoor dat ook jouw vakmensen bij blijven in hun vak, worden omgeschoold waar nodig en trek het talent aan waarmee je verder kunt bouwen aan je bedrijf of organisatie.

Dat doe je in Twente niet alleen, maar met Twents Fonds voor Vakmanschap.

Wil jouw werknemer zich scholen? Dan dragen wij hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

De scholingscheque is er voor iedereen uit Twente die een opleiding, cursus of training wil doen in een richting waarmee de positie op de arbeidsmarkt versterkt wordt. Of dit nu een bij- of omscholing is als timmerman, hovenier, verpleegkundige of programmeur.

Word ook ambassadeur van IKBINDR!

In deze tijd van veranderingen is ontwikkeling en scholing van medewerkers een must.

Daarom hebben al meer dan 300 werkgevers in Twente zich aangesloten bij IKBINDR als ambassadeur van Leven Lang Ontwikkelen. Samen met Twents Fonds voor Vakmanschap hebben ze geïnvesteerd in de scholing van (nieuwe) medewerkers.

De voordelen op een rij:

• Goed opgeleide werknemers en talent dat kan meebewegen met nieuwe ontwikkelingen

• 50% bijdrage in de scholingskosten van medewerkers

• Betere instroom en doorstroom van werknemers

• Het maakt je een aantrekkelijke werkgever voor nieuwe medewerkers

• Eén aanspreekpunt voor vragen over scholing en Leven Lang Ontwikkelen

• Een betere aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt

Aansluiten als ambassadeur kost niets. Wel spreken we af samen te investeren in scholing van medewerkers en draag je bij aan het stimuleren van Leven Lang Ontwikkelen.

Ook ambassadeur worden? Kijk dan snel op https://www.ikbindr.nl/zakelijk en meld je aan! Of mail naar ikbindr@twentsfondsvoorvakmanschap.nl.