5 minuten

Release van INN’twente #17

Op woensdag 26 juni vond de release van Magazine INN’twente #17 plaats. De locatie voor dit event was Erve Hartgerink, gelegen in het buitengebied van Markelo. Met het prachtige weer konden we de hele middag buiten doorbrengen op dit mooie erf.

Leren door te communiceren

De gasten werden vanaf 16.30 uur ontvangen, waarna het programma om 17.00 uur officieel van start ging met een welkomstwoord van Annemarie Teeken en Jan Bruins. Eigenaar Robin Hartgerink nam daarna het woord voor een presentatie over de geschiedenis en de unieke kenmerken van Erve Hartgerink. Robin Hartgerink presenteerde daarbij ook het nieuwe nummer van INN’twente vanuit een bijpassende krat van de kuikenboerderij Hartgerink.

Deze editie heeft als thema: Leren door te communiceren. Waarbij er aandacht wordt gegeven aan onder andere klantervaring, ondernemerschap, grip houden op je merk en imago. Maar ook: duurzame inzetbaarheid, re-integratie en laaggeletterdheid.

Je leest het hele magazine via onderstaande knop!

Voorproefje van de INN’twente Podcast

De aanwezigen kregen een eerste preview van ons nieuwe concept: de INN’twente podcast. De podcast zal een platform bieden voor diepgaande gesprekken en inzichten rondom thema’s die in het magazine worden behandeld. De aftrap van de podcast was met letselschade-expert Yme Drost en zal snel online gedeeld worden. In deze podcast neemt hij ons onder andere mee in de zaak in het Turkse Alanya en het monstertruckdrama in Haaksbergen.

Netwerkborrel en BBQ

Na de presentaties en de release was het tijd voor ontspanning in de zon. De BBQ zorgde voor een informele sfeer waar we konden genieten van heerlijke gerechten en drankjes.