2 minuten
)
Ondernemen

PSO Trede 3|30+ voor De Ster Bedrijfsdiensten

Vanaf 1 oktober 2023 is De Ster Bedrijfsdiensten uit Hengelo in het bezit van het PSO Trede 3 én PSO 30+ keurmerk van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dit betekent datminimaal 30% van het personeelsbestand bestaat uit de doelgroep die valt onder artikel 2.82 van de aanbestedingswet. Een erkenning voor De Ster zelf en een voordeel voor klanten, want sociaal inkopen is tegenwoordig geen keuze meer, maar een must.

De vraag naar 30+ groeit. Er zijn steeds meer publieke en private organisaties die opdrachten in de markt zetten waarbij gezocht wordt naar organisaties die in hoge mate sociaal ondernemen. De PSO 30+ erkenning maakt voor opdrachtgevers duidelijk dat De Ster Bedrijfsdiensten aantoonbaar aan deze kwalificatie voldoet. De Ster kan nu ook meedingen naar voorbehouden voorbehouden opdrachten, zoals staat beschreven in artikel 2.82 van de Aanbestedingswet.

Bedrijfsleider Betina Spel: “Het certificaat is een beloning voor hoe wij al jaren in de praktijk werken. Iedereen verdient een kans om zichzelf duurzaam te ontwikkelen richting arbeid. Door iedereen gelijk te behandelen en de aandacht te geven die ze verdienen, zorgen we voor gelukkige werknemers en daar gaan wij voor. Alles voor mens, aarde en geluk. En dat is niet belangrijk voor ons, maar ook voor onze klanten die sociaal bij ons in kunnen kopen en aantoonbaar sociaal maatschappelijke impact maken. We zijn ontzettend blij met deze erkenning.”

Over De Ster Bedrijfsdiensten

De Ster Bedrijfsdiensten is een allround facilitair bedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in de branche. Door te zorgen voor schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging en bedrijfsdiensten met impact, maken zij de wereld niet alleen schoner, maar ook mooier.

Wilt u weten hoe u door gebruik te maken van de diensten van De Ster Bedrijfsdiensten ook impact kunt maken? Betina Spel gaat graag met u aan tafel. Belt u Betina op 06 10 94 63 68 of mail naar betina.spel@desterbedrijfsdiensten.nl.