1 minuut
)
Ondernemen

Podcastserie: De ontwikkeling van windparken – een drieluik

In deze podcast bespreken Pieter Schut, notaris commercieel vastgoed, en Anna Tenhagen, kandidaat-notaris ondernemingsrecht, de verschillende aspecten van de ontwikkeling van windparken. Deze drieluik wordt behandeld in een drietal onderwerpen; een inleiding, de juridische aspecten en de financiering van een windpark.

In de eerste podcast bespreken zij het algemene deel. Hierin worden de verschillende problemen die kunnen spelen geschetst. Hoe ontstaat een windpark? Wie neemt het initiatief? En wat is de rol van de notaris? Daarbij worden al verschillende inkijkjes gegeven voor de volgende afleveringen. Podcast 55: De ontwikkeling van windparken; een drieluik (kienhuishoving.nl)

In de tweede aflevering in de serie over de ontwikkeling van windparken bespreken Pieter Schut en Anna Tenhagen de juridische oplossingen die worden toegepast bij de ontwikkeling van windparken. Podcast 56: De ontwikkeling van windparken; juridische aspecten (kienhuishoving.nl)

In deze derde aflevering in de serie ‘De ontwikkeling van windparken’ bespreken Pieter Schut en Anna Tenhagen de financiële aspecten van de realisatie van een windpark. Tevens zullen zij onthullen wat de kosten van een windmolen nou eigenlijk zijn. Podcast 57: De ontwikkeling van windparken; financiële aspecten (kienhuishoving.nl)