1 minuut
)
Ondernemen

Nederlands Centrum voor Executive Coaching start 3P Assessments

Het Nederlands Centrum voor Executive Coaching (NCEC), geleid door Jelle Vos, heeft een separate onderneming opgericht voor Hogan Assessments.

Reden hiervoor is dat het NCEC gespecialiseerd wil blijven op het vlak van Executive Coaching en Executive Coaching. Jelle Vos hierover:

“We kregen niet alleen verzoeken voor development-assessments, zoals we die erg veel in onze Executive Coaching programma’s gebruiken. We kregen ook enorm veel vragen op het vlak van pré-screening, selectie-assessments, 360 assessments en ga zo maar door.

Gelet op de enorme vraag naar Hogan Assessments én het feit dat het NCEC gespecialiseerd wil blijven, hebben we besloten het brede pakket aan Hogan Assessments bij een nieuwe onderneming onder te brengen: 3P Assessments”.

3P Assessments is nu tevens Official Reseller voor Hogan Assessments in Nederland.

Hogan Assessments worden wereldwijd niet alleen gebruikt voor pre-screening, selectie-assessment, potentieelonderzoek, high-potential assessment, leadership development-assessment en team development-assessments.

Ook zijn er assessments voor bijvoorbeeld: meten van cognitieve capaciteiten (werk- en denkniveau, strategische denkkracht, beslissingsstijlen)/multi-rater feedback: de uitstekende Hogan 360/ detecteren en ontwikkelen van Sales-capaciteit/ Safety: voor omgevingen waar veiligheid van groot belang is (luchthavens, energiecentrales).

Hogan Assessments worden gebruikt in 56 landen en in 47 talen.

Meer vragen over Hogan Assessments? Neem gerust contact met ons op via: https://www.3p-assessments.nl/