1 minuut
)
Ondernemen
Onderwijs

Leven Lang Ontwikkelen werkt!

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Het is daarom belangrijk om de Twentse economie vitaal te houden. Dat kan door te investeren in scholing. Zo behouden we het talent en het vakmanschap voor Twente. Dat doen we samen! Overheid, onderwijs en ondernemers.

IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap brengt inwoners van Twente in contact met de mensen én de middelen die nodig zijn om een (volgende) stap te zetten! Met om-, her- of bijscholing werk je niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar investeer je ook in je werkplezier en werkomgeving. Je blijven ontwikkelen in je eigen of een nieuw vakgebied zorgt er ook nog eens voor dat je arbeidsfit blijft.

Verhalen uit de praktijk
Dat het werkt, blijkt uit de veertien verhalen van deelnemers die zijn terug te lezen in de IKBINDR-bundel. Een boek met veertien prachtige verhalen, die illustreren dat Leven Lang Ontwikkelen belangrijk is en blijft. Dat het mensen verder helpt, omdat het ze inspireert, zelfvertrouwen geeft en een nieuwe toekomst. Online is het boek hier te lezen: https://www.ikbindr.nl/verhalenbundel/.

Een scholingscheque aanvragen?
Dat kan via de website https://www.ikbindr.nl/contact/. Daar vind je ook een stappenplan voor het doen van de aanvraag voor een scholingscheque.