2 minuten
)
Ondernemen
Onderwijs

Leven Lang Ontwikkelen in Twente

Als werkgever wil je dat je medewerkers het beste uit zichzelf halen en ondersteun je ze in hun ontwikkeling. Ook help je ze aansluiting te blijven vinden in de huidige arbeidsmarkt. Door alle economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen, veranderen veel beroepen of is er aanvullende scholing nodig om nieuwe technieken of vaardigheden eigen te maken. Om een huidige baan goed in te kunnen blijven vullen of om juist een carrièrestap te maken.

Met de publiekscampagne IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap stimuleren, activeren en prikkelen wij inwoners van Twente om te investeren in zichzelf en in hun toekomst door scholing. En daarmee ook in de toekomst van Twente. Dat doen we samen. Overheid, Onderwijs en Ondernemers.

Daarnaast is er IKBINDR Zakelijk. Een platform van werkgevers die het belang van Leven Lang Ontwikkelen onderschrijven en samen willen investeren in de om-, her-, en bijscholing van werknemers in hun huidige vakgebied en in sectoren met toekomstperspectief.

Wil jouw (toekomstige) werknemer zich scholen? Dan dragen wij hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, maximaal tot en met mbo-niveau 4, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

Hiermee stimuleren we de mobiliteit op de Twentse arbeidsmarkt en zo hebben we goed opgeleid personeel dat mee kan bewegen met alle nieuwe ontwikkelingen en blijft regionaal talent behouden.

Meer informatie of lid worden?
Kijk op de website https://www.ikbindr.nl/zakelijk of stuur een mail naar ikbindr@twentsfondsvoorvakmanschap.nl.