2 minuten
)
Ondernemen

Huiskes-Kokkeler wordt dé officiële CUPRA dealer van Oost-Nederland

Met trots mogen wij – Huiskes-Kokkeler – vermelden dat we dit najaar officieel CUPRA-dealer worden. Daarmee voegen we ons als vierde CUPRA Retailer van Nederland toe aan het exclusieve netwerk van CUPRA-dealers. Vanaf oktober zijn klanten welkom om CUPRA te beleven in ‘CUPRA Garage Hengelo’.

Electrifying performance

CUPRA is het sportieve performance-merk van de Volkswagen Groep en één van Europa’s snelst groeiende automerken. CUPRA timmert aan de weg met hun ‘electrifying performance’. Elektrisch rijden en sportieve prestaties gecombineerd met een uniek design komen allemaal samen in een CUPRA. Zijn roots vindt het merk in Spanje en de racewereld. Dit race-DNA komt terug in elk model van CUPRA en zorgt voor een onvergetelijke rijervaring.

De CUPRA Garage in Amsterdam

Huiskes-Kokkeler x CUPRA

Huiskes-Kokkeler biedt momenteel al CUPRA-occasions en CUPRA-service aan, maar vanaf aankomende herfst is de CUPRA beleving compleet in de nieuwe CUPRA Garage. De CUPRA Garage is het unieke showroomconcept dat naadloos aansluit bij het merk. Het volledige assortiment van CUPRA zal in de showroom te bewonderen zijn, waar klanten en geïnteresseerden uitgebreid kennis kunnen maken met de modellen en waar de auto’s afgeleverd zullen worden. De uitgebreide verbouwingen gaan binnenkort van start.

“We verheugen ons erop om CUPRA toe te mogen voegen aan onze bestaande merken. Dit is de volgende stap als mobiliteitspartner van Oost-Nederland. Dankzij de toevoeging van CUPRA kunnen onze klanten straks nog beter bediend worden op het gebied van duurzame mobiliteit. CUPRA past dan ook perfect bij Huiskes-Kokkeler”, aldus Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler.

cupratavascan2

CUPRA in 2024

Naast de nieuwe CUPRA Garage in Hengelo is er nog meer CUPRA-nieuws in 2024. Zo wordt dit najaar onder andere de nieuwe Terramar verwacht, de grootste CUPRA tot nu toe. Verder debuteert het tweede 100% elektrische model van CUPRA, de nieuwe Tavascan SUV-Coupé. Daarnaast staan dit jaar ook de nieuwe Leon (Sportstourer) en de nieuwe Formentor gepland. In oktober valt er dus genoeg nieuws te ontdekken in de showroom.