2 minuten
)
Ondernemen

Help uw werknemers gezond en vitaal te zijn en blijven!

Gezond(er) leven. 

Na een aantal jaar in een pandemie te hebben geleefd wordt het steeds belangrijker om gezond te leven en zijn we ons hier ook steeds meer bewust van.

Bij gezond leven hoort natuurlijk gezond eten en aangezien wij het overgrote deel van ons leven op de werkvloer doorbrengen is volgens ons de sleutel tot gezond leven onder andere het mogelijk maken om gezonde gewoontes door te kunnen zetten op de werkvloer.

Het effect van het beschikbaar stellen van gezonde voeding.

Door het beschikbaar stellen van fruit en andere gezonde voedingsmiddelen aan medewerkers wordt de drempel verlaagd om gezonde gewoontes door te zetten of aan te leren. Onderzoek van het RIVM wijst uit dat de werknemers van een werkgever die inzet op vitaliteit door bijvoorbeeld fruit en andere gezonde voedingsmiddelen beschikbaar te stellen gezonder, meer gefocust, vrolijker en energieker zijn.

Ook wijst het onderzoek uit dat deze medewerkers eerder geneigd zijn deze gezonde gewoonten thuis voort te zetten.

Bron: Rapport RIVM,

Bron onderzoek voeding en humeur

 

Hoe regel je dat voor je werknemers?

Wij van Appeltje hebben al meer dan een eeuw ervaring in de AGF-branche waardoor wij veel kennis en kunde in huis hebben. Wij zorgen ervoor dat er fruit en eventueel andere gezonde voedingsmiddelen zoals: zuivel, sappen en soepen van uitzonderlijk hoge kwaliteit bij u op de werkvloer geleverd kunnen worden.

Daarnaast hanteren wij een zeer breed assortiment waardoor het geleverde fruit blijft variëren met seizoenproducten. Want verandering van spijs doet eten! Natuurlijk worden de aantallen, leverdata en presentatiematerialen met uw organisatie afgestemd.

Ook is het belangrijk om te weten dat fruit op het werk niet onder de nihilwaardering valt waardoor het geen invloed heeft op de WKR-regeling. Daarnaast is het fruit 100% fiscaal aftrekbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden of een gratis proeflevering? Neem dan een kijkje op: werkfruit Appeltje