2 minuten
)
Ondernemen

Goed begin van de dag: ontbijt van Business Breakfastclub Twente

Een businessclub met meer dan negentig leden met een gouden hart. Ontbijten en netwerken voor het goede doel, namelijk de Ronald McDonald Huiskamer in het Medisch Spectrum Twente. Wanneer jouw kind in het ziekenhuis moet blijven, wil je er het liefst de hele dag bij zijn. Het is ook fijn om je zo nu en dan terug te trekken in een huiselijke omgeving, de Ronald McDonald Huiskamer. Daar doen wij het allemaal voor. De Business Breakfastclub zorgt voor een stevige financiële fundatie voor de Huiskamer.

Tien maanden in het jaar organiseren wij een ontbijt bij één van onze leden. Na een goed gesprek en een goed gevulde maag beginnen we daarna aan onze werkdag.

Op 16 november 2023 waren wij te gast in de Grolsch Veste, de ‘thuishaven’ van ons stuurgroeplid en stadionspeaker van FC Twente, Jan Bruins. Hij deed dan ook de aftrap. Daarna was de beurt aan de gastheren: Tim Jähnig van Jähnig & Ter Braak en Roy van Baak van Boxid. Het persoonlijke verhaal van Tim maakte weer duidelijk waarom onze businessclub zo van belang is. Manager van het Ronald McDonald Huis in Zwolle, Lianne Booijink, deed vervolgens een oproep voor het Home Sport Event op 29 en 30 juni 2024. Doe mee en steun daarmee de Huiskamer in Enschede.

Borreltijd

Naast de 10 ontbijtbijeenkomsten, hebben wij afgelopen jaar een zomerborrel georganiseerd. Een initiatief van een aantal van onze leden. De tuin van Stadhuys053 bleek een prachtige locatie hiervoor. Onder het genot van een koud drankje en heerlijke hapjes was het een geslaagde middag.

Ontbijtbijeenkomsten

In september waren wij te gast bij Persoonality in het prachtige Balengebouw. De gastlocatie in oktober was heel speciaal. Huuskes verwelkomde ons in hun hospitalitytent op Military Boekelo. We hebben het jaar afgesloten op 21 december bij Sprakel in Lonneker met gastheer Jordy Reinink van Performance House.