1 minuut
)
Onderwijs

Endoor – Cedeo gecertificeerd

Cedeo is het keurmerk voor kwaliteit van opleidingen. Wij zijn er trots op dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn. Met een score van maar liefst 97% hebben we het Cedeo-kwaliteitskeurmerk voor onze Maatwerk Bedrijfsopleidingen ontvangen. 

Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen, heeft Cedeo onze opdrachtgevers benaderd met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met Endoor. Om een Cedeo-erkenning te behalen dient minstens 80% van de benaderde opdrachtgevers zich ‘tevreden tot zeer tevreden’ te tonen over de samenwerking en de geboekte resultaten. Bij het klanttevredenheidsonderzoek heeft Endoor maar liefst een 97% score behaald. 

Maatwerk bedrijfsopleidingen is een coproductie tussen Endoor en de docenten van ROC van Twente. Klanten zijn goed te spreken over de werkwijze van Endoor bij het bepalen van het programma van het maatwerktraject en de samenwerking. Korte lijnen, goede relatie, flexibel naar de klant en leveren van maatwerk zijn sterke punten die door de klant zijn genoemd. Ook de uitvoering en de expertise van de docenten worden hoog gewaardeerd. 

Enkele citaten van onze opdrachtgevers:

“Sterk vind ik hun meedenken met de klant om te komen tot een opleiding die past bij onze situatie”

“Afgaand op de reacties van de cursisten kan ik alleen maar een zeer positieve beoordeling geven”

“Ze weten trainingen op een hele aansprekende en levendige wijze te brengen”

“Ze hebben veel deskundigheid in huis en zijn laagdrempelig benaderbaar”

“Ze kijken naar wat nodig is in de markt en spelen flexibel daarop in”

Het team van Endoor is trots op deze mooie waardering van onze klanten en op de samenwerking met de docenten van ROC van Twente.