2 minuten
)
Ondernemen

De tiende Business Breakfastclub Twente voor de Ronald McDonald Huiskamer

Wanneer jouw kind naar het ziekenhuis moet, wil je er het liefst de hele dag bij zijn. Het is echter ook fijn om je zo nu en dan terug te trekken in een huiselijke omgeving. En dat kan sinds maart 2021 in de Ronald McDonald Huiskamer in het MST in Enschede. Om deze Huiskamer te financieren, is de Business Breakfastclub Twente opgericht. Het concept bestaat uit 10 ontbijtbijeenkomsten voor ondernemers per jaar. Het doel is om een stevige financiële fundatie te vormen voor de huiskamer.

Op 20 april 2023 waren wij te gast bij Bewustmakers Bedrijfsstrategen en Nubium B.V. in de Performance Factory voor de tiende ontbijtbijeenkomst. De inmiddels bijna 100 leden waren weer in groten getale aanwezig in de oude Polaroid-fabriek voor een heerlijk ontbijt, deze keer verzorgd door de Broodbode. Na de aftrap door stuurgroeplid Lia Katalanc presenteerden Jan Gerritsen (Bewustmakers) en Erwin Duinkerken (Nubium) hun bedrijf. Mooi om te horen dat beide heren elkaar hebben ontmoet tijdens één van onze ontbijtbijeenkomsten en nu samenwerken. Aansluitend werd een aantal Polaroid Instant Camera’s beschikbaar gesteld om de mooiste foto’s van elkaar te maken. En daar werd volop gebruik van gemaakt.

Cheque voor de Huiskamer

Tijdens de eerste ontbijtbijeenkomst van dit jaar bij KATO Kantoorinrichting mocht de voorzitter van de stuurgroep, Jan Gerritsen, een cheque overhandigen aan Heleen Schöppink, manager van de Huiskamer. De Business Breakfastclub Twente heeft in 2022 bijna 15.000 euro bij elkaar ontbeten. Een prachtig bedrag van een groeiende club. Dat belooft veel voor het bedrag dat in 2023 op de cheque mag komen te staan.

Ontbijtbijeenkomsten

Inmiddels hebben wij ook bij Cerriva (16 februari) en Twents Fonds voor Vakmanschap/Ondernemersloket Enschede in het stadhuis
(16 maart) mogen ontbijten. Op donderdag 25 mei waren wij te gast bij Exite in Enschede.

Wil je lid worden? Check dan de website www.businessbreakfastclubtwente.nl of stuur een e-mail naar enschede@ronaldmcdonald.nl.