3 minuten

De Release van INN’twente Magazine #16: Impact van AI

Gisteren verzamelden we in de sfeervolle omgeving van de Melkhal in Enschede. Het was een avond vol inspiratie, kennisdeling en netwerken, gewijd aan het thema dat de huidige tijd domineert: de impact van Artificial Intelligence (AI). 

De Melkhal was een geweldige gastlocatie, de historische locatie bood een unieke setting voor de avond! 

De avond begon met een informele inloop, waar deelnemers de gelegenheid hadden om elkaar even bij te praten. De aftrap was een warm welkom door Jan Bruins en Annemarie Teeken. 

Hierna kwam Harald Droste aan het woord, hij is de eigenaar van Café Coberco. Hij leidde ons door zijn verleden als herbergier en het karakter van de bijzondere locatie. 

Na de introductie van de locatie was het tijd om in te zoomen op het thema van het magazine: de impact van AI. Dit deden wij met een gastspreker Jelle Scholten van Little Rocket. Hij bood een kijkje in de toekomst van werken met AI!

Na zijn presentatie, was het tijd om INN’twente Magazine #16 uit te delen! Het magazine speelt in op alle ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie, het kijkt naar de ethische kant achter deze ontwikkelingen. Daarnaast kijken ook enkele partners in het magazine naar de kansen en de risico’s. Hierna was het tijd voor een informele netwerkborrel. 

Benieuwd naar het magazine? Het is nu te lezen tussen onze magazines! Daarnaast zijn ook alle foto’s van de release hieronder te downloaden.