2 minuten
)
Cultuur
Ondernemen

Bundle @ Performance Factory in Enschede

Internationals vinden hun thuis in de nieuwe woon community

Enschede, 05-05-2024 – Enschede blijft zich ontwikkelen als een stad waar van alles te vinden is: sport, cultuur, uitgaan. Maar vooral een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen en willen blijven, ook na hun opleiding. Een nieuw initiatief genaamd Bundle, ontwikkeld door woningcorporaties Domijn en Veste Wonen, voorziet in de behoefte aan een leefplek voor jonge, ambitieuze mensen. Hier kunnen zij wonen, werken en samen sprongen vooruit maken.

Expat Center East Netherlands, onderdeel van World Trade Center Twente, is trots te kunnen melden dat zij binnen deze geweldige wooncommunity internationals gaan huisvesten. Deze week tekenden Robin Schoemaker, manager Wonen bij Domijn en Monique Oosterveld, directeur Bedrijfsvoering en Projecten bij World Trade Center Twente, de huurovereenkomst. Dit is mogelijk geworden dankzij de goede samenwerking tussen Bundle en  en Gemeente Enschede. Dit initiatief draagt bij aan het aantrekken en behouden van internationals voor onze regio en past goed binnen het project ‘Happy to be in Twente’.

Dit project is mede tot stand gekomen door de Gemeenten Almelo, Hengelo en Enschede en de bedrijven Movella en Thales die appartementen zullen afnemen in Bundle voor hun internationals.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

De studio’s zijn bedoeld voor gemotiveerde jongeren en starters op de woon- arbeidsmarkt en dat zijn in het geval van internationals starters op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Monique Oosterveld

World Trade Center Twente

E-mail: m.oosterveld@wtctwente.eu

Telefoon: 0655890727