2 minuten
)
Ondernemen
Onderwijs

BaanZoektJou: ga voor optimaal werkgeluk

Met de BaanZoektJou Open Dag stellen we werkgever en werknemer in staat om elkaar beter te leren kennen en de juiste match te vinden op basis van potentieel en motivatie.

BaanZoektJou verbindt bedrijven met werkenden en werkzoekenden voor optimaal werkgeluk. We matchen, coachen, trainen en begeleiden. Met BaanZoektJou zorgen we voor fysieke matches tussen bedrijven en kandidaten. Het is een eigenwijze manier om de krapte op de arbeidsmarkt te verminderen en werkgeluk te bevorderen.

Wij geven kandidaten de kans om hun droombaan achterna te gaan en bedrijven krijgen een podium om hun bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Conclusie: wij dagen gemotiveerde deelnemers, maar ook bedrijven, uit om buiten de gebaande paden te zoeken naar een verrassend goede match.

Waar het idee vandaan komt? Heel simpel: de arbeidsmarkt heeft een schop onder de kont nodig. Werkzoekenden worden geconfronteerd met steeds meer concurrentie en verschillende verwachtingen van werkgevers. En werkgevers zijn allemaal aan het vissen in dezelfde vijver.

Een resultaat hiervan is dat werknemers niet op de juiste plek werken en geen werkgeluk ervaren. Daar moet verandering in komen!

BaanZoektJou speelt hierop in door een platform te bieden waarin werkzoekenden zich onderdompelen in de bedrijfscultuur van potentiële werkgevers en op zoek gaan naar nieuwe interesses op de BaanZoektJou Open Dag donderdag 14 maart.

Dus, meld je als bedrijf of deelnemer aan en spring samen in het diepe. Open je deuren, ontmoet elkaar en leer van elkaar. Sta open voor iets nieuws en daag jezelf uit. We gaan voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Het doel? Optimaal werkgeluk met minder krapte in de arbeidsmarkt!

Ben je geïnteresseerd in de BaanZoektJou Open Dag?
Bekijk dan de website www.baanzoektjou.nu of neem contact op met Frans Schuitemaker, f.schuitemaker@loopbaanstation.nl