3 minuten

Anders denken & doen in de zorg

Inspiratiemagazine Zorgspecial INN’overijssel

Het zorgstelsel in Nederland staat wereldwijd bekend als één van de best geregelde. Iets om trots op te zijn en te koesteren! Hoe we dit vasthouden voor de toekomst, is op z’n zachts gezegd een flinke uitdaging… Hoe blijven we vooral samen de kansen zien en openstaan voor creatieve ideeën? Want als we doen wat we altijd deden, boeken we geen andere resultaten.

IZA: toegankelijke, goede en betaalbare zorg

In september 2022 werd er een Integraal Zorg Akkoord (IZA) opgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en verschillende gremia in de zorg. De ondertitel luidt ‘het moet en kan anders in de zorg, anders lopen we vast.’

Via verschillende hoofdthema’s en werkagenda’s wil het IZA bijdragen aan toegankelijke, goede en betaalbare zorg in Nederland. Daar kan natuurlijk niemand tegen zijn.

Het is fijn en goed dat deze kapstok op landelijk niveau er is. Maar hoe gaan we er mee om in de dagelijkse praktijk? Binnen alle zorgorganisaties die ons land rijk is én alle aanverwante organisaties en branches. Want de zorg raakt ons allemaal.

Inspirerende zorgspecial INN

Met deze speciale uitgave van INN , het kennisplatform van Twente (www.inntwente.nl en Regio Zwolle (www.innregiozwolle.nl) aangevuld voor deze uitgave met Deventer willen we vooral: INSPIREREN: kansen en mogelijkheden in de zorg laten zien.

Wat is er allemaal wél en hoe kunnen we dit samen anders dan we gewend zijn benutten?

Anders denken: Welke kansen werden door anderen al creatief ingevuld? Het denken in problemen spreekt automatisch onze menselijke reflex aan om het te willen ‘oplossen’. Dankzij de inzichten van grondlegger Berthold Gunster van Omdenken boor je juist een veld vol mogelijkheden aan met vragen zoals: ‘is er wel echt sprake van een probleem’ of ‘is het probleem misschien de bedoeling’ en ‘welke mogelijkheden biedt het probleem’?

Die andere blik op alle uitdagingen in de zorg, vertaald naar het creatief oppakken van kansen staat centraal in deze uitgave van INN. >

Thema’s

* Leefstijl en Duurzame inzetbaarheid

* Innovatie binnen de zorg

* Onderwijs Leren & ontwikkelen

* AI toepassingen binnen de zorg

Verschijndatum

4 juni 2024

Lancering tijdens Zorgcongres bij landgoed De Uitkijk in Hellendoorn

Oplage: ca. 5000 exemplaren

Omvang: ca. 100-120 pagina’s

Doelgroep en verspreidingsgebied: zorg gerelateerde organisaties, overheden en onderwijsinstellingen in de provincie Overijssel ontvangen het magazine.

Tarieven deelname print

2 pagina’s redactie: € 2750.-
3 pagina’s redactie: € 4000.-
1 pagina column: € 1375.-
1 pagina advertentie: € 1100.-
2 pagina’s advertentie (spread): € 2000.-
2 pagina’s flap (binnenkant) advertentie: € 3500.- (1 mogelijkheid)

1 pagina flap (buitenkant): € 1750.-

Deelnemers aan de Zorgspecial ontvangen 25 magazines en kunnen 25 eigen adressen opgeven waar het magazine naar gestuurd moet worden per post.

Tarieven Online

Artikel uit Zorgspecial doorplaatsen naar on-line platforms INN’Twente & INN’regio Zwolle tot 31-12-2024 € 500.- Tarieven redactiepagina’s en columns zijn inclusief opmaak fotografie en redactiekosten en exclusief BTW.

Voor meer informatie of boeking

Annemarie Teeken – 06 51 19 75 88 – annemarie@a2business.nl

Jan Bruins – 06 20 44 61 76 – info@inntwente.nl

Annet Spijkerman – 06 23 74 25 96 – annet@a2business.nl