2 minuten
)
Ondernemen
Onderwijs

Alsjeblieft: 50% bijdrage scholingskosten voor jouw medewerker!

Werk verandert. Functies verdwijnen. Nieuwe banen ontstaan. Leren en ontwikkelen is daarom belangrijk om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. En mee te kunnen bewegen bij nieuwe ontwikkelingen.

Zorg er daarom voor dat ook jouw vakmensen bij blijven in hun vak, worden omgeschoold waar nodig en trek het talent aan waarmee je verder kunt bouwen aan je bedrijf of organisatie. Dat doen we in Twente samen.

Wil jouw werknemer zich scholen? Dan dragen wij hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

De afgelopen jaren hebben al ruim 250 bedrijven in Twente zich aangesloten bij IKBINDR als ambassadeur van Leven Lang Ontwikkelen. Samen met Twents Fonds voor Vakmanschap hebben ze geïnvesteerd in de scholing van hun werknemers. In deze tijd van veranderingen is ontwikkeling en scholing van medewerkers ook een must.

Word ook ambassadeur van IKBINDR!

Samenwerken is essentieel. Leven Lang Ontwikkelen meer zichtbaar en toegankelijk maken ook. Door (kosteloos) ambassadeur te worden van IKBINDR verbind jij je als werkgever aan de toekomst van Twente.

De voordelen op een rij:

  • Goed opgeleide werknemers en talent dat kan meebewegen met nieuwe ontwikkelingen
  • Het maakt je een aantrekkelijke werkgever voor nieuwe medewerkers
  • Betere instroom en doorstroom van werknemers
  • Eén aanspreekpunt voor vragen over scholing en Leven Lang Ontwikkelen
  • Een betere aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt

Mogen wij je informeren over dit prachtige Twentse initiatief? Stuur dan een mail naar ikbindr@twentsfondsvoorvakmanschap.nl. Wij kijken er naar uit je hier meer over te vertellen en je vragen te beantwoorden.

Natascha Melten – Ordelmans, accountmanager
Caroline Niekus, managementassistent & communicatie

IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap