IKBINDR en INN’twente

Beste IKBINDR ambassadeur,

IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap is sinds 2019, partner van INN’twente. Na een jaar van publicaties in het magazine INN’twente, werden ze online partner en plaatsten ze de afgelopen jaren met enige regelmaat content over Leven Lang Ontwikkelen op ons kennisplatform. Content die wij weer publiceerden of deelden op onze social mediakanalen.

Per 2024 verlengen we het partnerschap en gaat IKBINDR door Twents Fonds voor Vakmanschap ook weer bijdrages leveren aan het magazine. Omdat we het belang van Leven Lang Ontwikkelen in Twente supporten, biedt INN’twente alle IKBINDR-ambassadeurs een gratis online lidmaatschap aan, op het kennisplatform INN’twente. Dit is een B2B online platform.

Online lidmaatschap

Het aanbod, met een waarde van € 500,00 per jaar, heeft een looptijd van 2 jaar*. Het partnerschap op het online kennisplatform INN’twente houdt in:

·       Eigen profielpagina op het platform met logo

·       Mogelijkheid om 1x per maand zelf een artikel online te plaatsen

·       Onze social media redacteur plaatst artikelen van het platform op social media en deelt artikelen gepost door partners

·       Twee keer per jaar het INN’twente magazine per post

Het kennisplatform

Het kennisplatform van INN’twente kent de volgende cijfers:

·       3000 unieke bezoekers per maand

·       Click-trough-rate: gemiddeld 3,5%

·       Geografische herkomst, 75% Oost-Nederland, 20% rest van Nederland

·       LinkedIn 1000 volgers, groei ongeveer 100 volgers per maand.

Naast online ontmoeten de partners elkaar met enige regelmaat tijdens events en releases, die altijd goed bezocht worden. Wil je mee als introducé, meld dit dan bij Caroline Niekus, Twents Fonds voor Vakmanschap via ikbindr@twentsfondsvoorvakmanschap.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor 2 jaar gratis online partnerschap kan hier. Vul alle gegevens in en Fleur Bokkens, social media en web redacteur van INN’twente, helpt je verder met de realisatie.

*Je betaalt eenmalig € 15 ex BTW administratiekosten voor het aanmaken van je profiel.

Met vriendelijke groet,
Jan Bruins
Annemarie Teeken

INN’twente

Ons team