dinsdag 23 januari 2024
Hengelo

Werkgeluk in Twente

Details

  • dinsdag 23 januari 2024
  • Aanvang: 13:30
  • Eind: 16:00
2504

Op 7 december organiseert het Loopbaanstation een werkgeversbijeenkomst over Werkgeluk in Twente in relatie tot de uitdagingen op de arbeidsmarkt. Naast demissionair minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, zijn ons boardlid Andre Pluimers en Thomas Allersma hierbij te gast. Zij zullen meer vertellen over het belang van gelukkige werknemers in een economie waarin het vullen van vacatures een steeds grotere uitdaging wordt.

Tijdens het Twente Event maakte je al even kennis met het onderzoek naar Twents Werkgeluk, dat door Twente Board Development in samenwerking met het Enschedese Ministerie van Inzetbaarheid is ontwikkeld. Alle Twentse bedrijven kunnen hier gebruik van maken. Het resultaat? Een kompas om je bedrijf nog beter te kunnen aansturen. Tijdens de bijeenkomst op 7 december krijg je meer uitleg over de waarde van dit onderzoek. Meld je daarom snel aan, voor het event is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Hieronder lees je meer over het programma en kan je je aanmelden.

Werkgeluk in Twente

Gelukkige werknemers zijn goud waard. Ze zijn productiever, leveren beter en verzuimen minder. Ook is hun positieve energie vaak aanstekelijk. Iets om aan te werken dus: dat werkgeluk! Maar hoe doe je dat? Wat beïnvloedt het werkgeluk van werknemers? En hoe weet je of ze gelukkig zijn op het werk? Daar gaan we tijdens het evenement achter komen door in gesprek te gaan met sprekers zoals o.a. Edwin Kamp (IKBINDR), Thomas Allersma (Ministerie van Inzetbaarheid) en natuurlijk minister Karien van Gennip. Linda van Asselt (Twente Board) vertelt over de mogelijkheden rondom de nieuwe Regio Deal en tot slot neemt Lex Soer (Limesquare) je mee in de wereld van Artificial Intelligence, oftewel: AI. De digitale wereld kan elke dag steeds een beetje meer, maar juist de persoonlijke factor is én blijft belangrijk. Waarom? Dat vertelt Lex je graag!

Programma en locatie

Je bent vanaf 13:30 uur van harte welkom in Techniekmuseum Oyfo, Hazemeijerstraat 300 in Hengelo. Om 14:00 uur vindt de aftrap plaats met de eerste sprekers en we sluiten om 15:30 uur af met een netwerkborrel.

Meld je aan via onderstaande button of klik op de link. Tot dan!

Meld je aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Zij gingen je voor