vrijdag 24 november 2023
Enschede

Stadshuys053 bestaat 5 jaar / Lustrumevent

Details

  • vrijdag 24 november 2023
  • Aanvang: 12:00
  • Eind: 15:00
info@stadshuys053.nl
2441

Deze maand is het alweer 5 jaar geleden dat Annemarie de Leeuw met Stadshuys053 is gestart, 5 jaar! De tijd vliegt!
Haar voornemen was wonen en ondernemen onder 1 dak. Een plek creëren waar mensen zich thuis zouden voelen. En waar ze zich met haar gezin thuis ging voelen.

En dat is gelukt. Groepen uit zorg, onderwijs & bedrijfsleven hebben het erg naar hun zin op haar locatie. Inmiddels zijn er zo’n 400 groepen op haar locatie geweest.

Natuurlijk ging dit niet alleen maar over rozen. Neem de corona-periode. Echt niet grappig als je net mega geinvesteerd hebt en dan staat ineens alles stil. Deze periode is voor haar naast heel spannend ook helend geweest. Ze moest haarzelf en haar bedrijf opnieuw uitvinden. Herken je dit? Zo’n periode waarin je gedwongen wordt om in jezelf te keren en bijna opnieuw te moeten leren leven?

En daarom viert ze deze mijlpaal graag met haar ambassadeurs. Met vriendinnen, opdrachtgevers en natuurlijk met haar drie dochters. Een feestje met en voor leuke ondernemende vrouwen.

Op vrijdagmiddag 24 november a.s. heeft ze speciaal voor deze gelegenheid influencer Debby van der Zande uitgenodigd. Samen met 40 andere vrouwen deelt zij haar ondernemersverhaal. Deze vrouwen weten dat het allemaal niet vanzelf gaat. Dat je keuzes moet maken die soms pijnlijk zijn (ook voor jezelf) en je juist daarom weer verder brengen.

Wil jij hier ook bij zijn? Er zijn nog een paar plekken vrij dus meld je dan snel aan via info@stadshuys053.nl.

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.stadshuys053.nl/lustrumevent

Meld je aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Zij gingen je voor