dinsdag 4 juni 2024
Hellendoorn

INN’Overijssel Zorgevent 

Details

  • dinsdag 4 juni 2024
  • Aanvang: 13:00
  • Eind: 19:00
annemarie@a2business.nl
2739

Het Nederlandse zorgstelsel staat voor uitdagingen die vragen om vernieuwing en een frisse kijk op de toekomst. Bij INN’twente vinden we dat we hier actief op in moeten spelen, daarom presenteren we met trots onze speciale uitgave: INN’overijssel Zorg.

Deze speciale editie van INN is gericht op inspiratie en innovatie. We willen nieuwe perspectieven bieden op de uitdagingen in de zorg en laten zien hoe deze creatief kunnen worden aangepakt.

Landgoed de Uitkijk

Op 4 juni wordt deze editie uitgebracht op een prachtige locatie, Landgoed de Uitkijk, dit is een authentiek hotel-restaurant aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, op de grens van Twente. De ontmoetingsplek bij uitstek! Daarom hebben wij ervoor gekozen om de release van de speciale editie INN’overijssel Zorg bij dit landgoed te organiseren vanaf 13:00 uur tot 19:00 uur.

4 thema’s

Tijdens de interactieve middag op 4 juni zullen enkele experts met elkaar maar vooral ook met het publiek in gesprek gaan over de toekomst van de zorg. Ze delen hun inzichten, ervaringen en visies op hoe we de zorg kunnen transformeren voor de komende decennia aan de hand van vier subthema’s:

Leefstijl en duurzame inzetbaarheid met Elise Hol

Als voormalig verpleegkundige en oprichter van Twentse Koers heeft Elise een passie voor het aanpakken van zorguitdagingen in Twente. Twentse Koers maakt samen met 300 partijen, waaronder Twentse gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, hulpverleners en (zorg)professionals afspraken over de aanpak van zorguitdagingen in Twente.

Innovatie met Corine Böhmers

Corine is een innovatiemanager met een schat aan ervaring in de zorgsector, ze is innovatiemanager bij zorginnovatienetwerk Health Valley en directeur-bestuurder van Stichting Roset, één van de dertien landelijke regionale ondersteuningsstructuren (ROS). Roset geeft als Twentse ROS advies bij complexe samenwerkingen voor de eerstelijnszorg, Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en ketenpartners.

Onderwijs: Leren & ontwikkelen met Jan-Ernst van Driel

Als directeur van het Deltion College ziet Jan-Ernst van Driel technologie als een cruciale oplossing voor het personeelstekort in de zorg. Hij gelooft sterk in de toepassing van techniek binnen de zorgsector.

AI-toepassingen met Maarten Renkema

Maarten is een universitair docent gespecialiseerd in HRM, technologie en innovatie in de zorg. Hij begeleidt studenten, doet onderzoek en deelt zijn kennis met het bedrijfsleven.

Tijdens de middag heb jij de mogelijkheid om een thema’s uitgebreid te bespreken, de resultaten van ieder onderwerp zullen achteraf plenair besproken worden zodat je van ieder thema iets mee krijgt!

Wat je kan verwachten:

Jan-Ernst: “We moeten een integraal leefakkoord hebben, in plaats van een integraal zorgakkoord”.

Corine: “In ziekenhuizen kan een robot de post rondbrengen, maaltijden serveren en medicijnen uitdelen”

Elise: “Door technologie krijg je niet minder zorg, maar heb je minder zorg nódig”

Maarten: “Om creatief over oplossingen na te denken, moeten we alle structuren en belangen wegdenken. Out of the box”

Aanmelden

Ben je klaar om bij te dragen aan de toekomst van de zorg? Wil je inspiratie opdoen en netwerken met gelijkgestemden? Meld je dan nu aan door een e-mail te sturen naar annemarie@a2business.nl. Mis het niet en reserveer 4 juni in je agenda voor de release van INN’overijssel Zorg op Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn.

We kijken ernaar uit je daar te zien!

Meld je aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Zij gingen je voor