dinsdag 29 juni 2021
Online

HR als Business Partner | Meet-up

Details

  • dinsdag 29 juni 2021
  • Aanvang: 15:30
  • Eind: 01:30
620

HR als volwaardige Business Partner in een organisatie. Wat zijn de voor- en nadelen hiervan en wat kan dit opleveren voor organisaties?

Van Human Resources naar Resources for Humans. Het uitgangspunt voor HR van de toekomst is die van de medewerker zelf, de mens staat centraal vanuit de 4V’s. Vertellen, Verkennen, Verbinden en Verwonderen.

En van HR Adviseur naar HR Business Partner, want door steeds snellere veranderingen op de werkvloer is het noodzakelijk dat de rol van HR ook mee veranderd van de uitvoerende rol van HR-professional naar een meer strategische rol als HR Business Partner.

Wat betekent dit concreet voor de invulling van jouw rol en hoe ontwikkel je je tot een volwaardig HR Business Partner?
Marije Hampsink zal je op een interactieve manier meenemen en concrete tips en tricks delen. Daarnaast is er uiteraard voldoende tijd om te sparren met vakgenoten en casussen te bespreken.

Marije Hampsink
Marije Hampsink is Senior HR Business Partner met 20 jaar ervaring in HR in diverse branches. Naast (strategische) interim HR werkzaamheden begeleidt Marije veranderingstrajecten en coacht ze HR professionals en managers. Marije is afgestudeerd op HRM, Psychologie, gecertificeerd Veranderkundige en TMA Professional.

Meld je aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Zij gingen je voor