woensdag 1 november 2023
Hengelo

Het Twente Event 2023

Details

  • woensdag 1 november 2023
  • Aanvang: 18:00
  • Eind: 22:00
2369

Een unieke reis door onze groene technologische topregio

Het Twente Event op 1 november is hét jaarlijkse moment waar bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden in Twente elkaar ontmoeten en inspireren. Wil jij dat niet missen? Meld je dan nu aan!

We gaan op reis

Tijdens deze editie maken we een reis door het verleden, heden en toekomst van de techniek in Twente. Ga met ons mee en ervaar de innovatieve kracht van hightech Twente. Kijk samen met ons vooruit naar de plannen en investeringen die nodig zijn voor een duurzame toekomst.

Leer, luister en beleef

Test je kennis over economisch Twente tijdens een spannende challenge en leer op welke manier jij je voordeel kan doen met de Regio Deal. Kom alles te weten over de rol die Twente speelt in de wereld van hightech en laat je verrassen door wat gastspreker en organisatiefuturoloog Arjen Banach te vertellen heeft over geluk op de werkvloer.

Doe mee, geniet en maak verbinding met (nieuwe) partners en business. We kijken ernaar uit om je te zien. Schrijf je snel in voor je de kans misloopt, want net als vorig jaar is het aantal plaatsen beperkt.

Hopelijk tot 1 november!

Hartelijke groet,

Twente Board

Ank Bijleveld – Schouten, voorzitter Twente Board & Victor-Jan Leurs, directeur Twente Board Development

Meld je aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Zij gingen je voor