zaterdag 13 januari 2024
Hengelo

De Luchtreizigers voor Make-A-Wish

Details

  • zaterdag 13 januari 2024
  • Aanvang: 10:30
2385

De Stichting Make-A-Wish vervult de liefste wens van ernstig zieke kinderen. En helaas zijn er steeds meer kinderen ernstig ziek. Om die wensen te kunnen vervullen heeft Make-A-Wish geld nodig en daarvoor worden door alle regio’s in Nederland en zelfs wereldwijd acties bedacht om de wensvervullingen te kunnen bekostigen, zo ook in de regio Overijssel.

De postduivenvereniging de Luchtreizigers voor hun 100-jarig bestaan ervoor gekozen om het geld dat ze met de veiling van duiven ophalen aan het mooie doel te schenken. Zij zijn al maanden druk bezig met deze actie en hebben 2 dagen gepland om op de locatie De Twentse Ros in Hengelo de veilingen plaats te laten vinden. De veilig vindt plaat op 9 december en de ontknoping is op 13 januari!

De veilig zal plaats vinden op een duivenmarkt, met diverse stands voor ieder wat wils. Waaronder: Top Pigeons, GPS Auctions, Make-A-Wish, Koek en Zopie, Obie Diervoeders, T-shirt shop, een dierenarts en een duivenfotograaf die tot uw beschikking staat. Hier kunt u uw favoriete duif of duiven op de foto laten zetten tegen een gereduceerd tarief.

Wees van harte welkom op zaterdag 9 december 2023 en op zaterdag 13 januari 2024 vanaf 10:30 uur bij Zalencentrum het Twentse Ros, Twekkelerweg 227, 7553 LX Hengelo (o). Aanmelden is niet nodig.

Meld je aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Zij gingen je voor