donderdag 8 september 2022
Almelo

Bezoek aan Van Katoen en Water met INN’Twente

Details

  • donderdag 8 september 2022
  • Aanvang: 17:00
  • Eind: 22:30
v.tenvaarwerk@wilminktheater.nl 29 aug 2022
1853

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede organiseert in samenwerking met INN`Twente een bezoek aan de stadsmusical Van Katoen en Water in Almelo op donderdag 8 september 2022. Hieronder meer informatie.

De makers van ‘Van katoen en Nu’ en ‘Het Verzet Kraakt’ komen deze zomer terug naar het Indiëterrein in Almelo. ‘Van Katoen en Water’ is een komisch en ontroerend theaterspektakel over vallen en elkaar helpen opstaan. Noaberschop rules!

Praktische info

Op basis van het aantal aanmeldingen regelen wij het vervoer van en naar de locatie. We vertrekken om 16.30 uur vanuit Enschede met de bus richting Almelo. Dan beginnen we de avond om 17.00 uur met een rondleiding over het Indiëterrein. Om 18.00 uur schuiven we aan bij een heerlijk 3-gangendiner, waarna we nieuwe voorstelling Van Katoen en Water zullen bezoeken die daar op het water uitgevoerd wordt.
Na afloop van de voorstelling sluiten we af met een borrel om nog even na te kunnen praten, waarna we weer richting Enschede vertrekken.
Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om met eigen vervoer te komen (of eventueel het OV, de locatie ligt op 7 minuten wandelen vanaf station Almelo Centraal).
Kosten van de complete avond: €60,- per persoon incl. btw.

Korting INN’twente partners

Wij bieden wij onze partners de mogelijkheid om met INN’twente een gezellige avond theater te beleven tegen 50% reductie. Je eigen bijdrage is € 30,-. Extra aanmeldingen zijn mogelijk tegen het reguliere tarief. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 augustus via info@inntwente.nl.

Aanmelden doe je hier.

Graag tot dan!

Namens Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede,
Hannah Wit en Jorik Fransen

Namens INN’Twente,
Annemarie Teeken en Jan Bruins

Meld je aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Zij gingen je voor