Enschede

NDIX

Wij zijn NDIX, al 20 jaar een van de meest betrouwbare partners op de digitale snelweg.

Data speelt een cruciale rol in uw bedrijfsvoering, helemaal nu het thuiswerken een grote vlucht heeft genomen. U wilt uw zakelijke data snel én veilig kunnen versturen en ontvangen. Door hiervoor gebruik te maken van het internet bestaat er altijd kans op het lekken van data, ondanks de meest geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

Maar wist u dat voor het op hoge snelheid versturen van data helemaal geen internet vereist is? En dat u daarbij zelfs kunt kiezen voor diensten zoals cloud verbindingen?

NDIX is de centrale schakel tussen gebruiker en dienstverlener. Via ons netwerk, dat gebruik maakt van bestaande glasvezelverbindingen, zorgen wij ervoor dat data met maximale snelheid wordt verplaatst. Daarbij maken we in principe geen gebruik van het internet, tenzij u hier zelf voor kiest. Onze verbindingen zijn redundant en niet eenzijdig, wat zorgt voor een optimale betrouwbaarheid van ons netwerk. Up-time van 100% is bij ons de regel en geen uitzondering!

Via ons service portal kiest u uit het grote aanbod aan diensten van onze partners. Hierdoor bent u volledig flexibel in de keuzes die u maakt. NDIX is zelf geen dienstenaanbieder maar focust zich volledig op het optimaliseren van ons netwerk. Dit doen we met ons eigen Network Operations Center, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Contact