Enschede

Innovalor

InnoValor realiseert waarde uit digitale innovatie. Wij ontwikkelen software en geven strategisch advies om onze samenleving veiliger en vriendelijker te maken.

Met ons snelgroeiende team van developers, strategen, adviseurs en onderzoekers werken we aan solide, baanbrekende en maatschappelijk relevante oplossingen die het digitaal vertrouwen en de wendbaarheid van organisaties vergroten. Hierbij verloochenen we onze academische wortels niet en kiezen een onderzoeksgebaseerde aanpak: research-based advies en innovatieve software.

Daarmee realiseren we impact: zo zijn we internationaal marktleider met ons prijswinnende product ReadID, waarmee we voor overheden en banken mobiele identiteitsverificatie mogelijk maken. Zo helpen we fraude te bestrijden en vergemakkelijken we online onboarding van klanten.

We onderscheiden ons door excellente kennis op het vlak van datagedreven dienstverlening vanuit de persoon en vanuit de organisatie, en door onze prikkelende aanpakken. Dat wordt opgemerkt: we wonnen de Accenture Innovation Award voor ReadID en de Computable Award voor Business Makeover. In 2019 wonnen we de FS Tech Award en de Florin Award voor Excellence in Fintech met ReadID en in 2020 en 2021 zijn we een trotse FD Gazellen.

Contact